Still pinging! ;)

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

Active area!Čisto da se javim ;) Živ sam, zdrav sam, i dalje vrlo zagrejan za razvoj ove blog lokacije samoooo... nema se vremena. Proteklih dana mi se izdešavalo toliko toga a ipak nisam imao prilike ni vremena da napišem po koji red o svemu tome.

Voleo bih da krenem hronološki i napraviti kratak izveštaj o radu ovog bloga u drugom i trećem mesecu (koji je u toku ali da ne ostavljam to za drugu priliku). Dnevna posećenost je duplirana i pre ovolike pauze u pisanju bila je izuzetno stabilna što je u moj život unosilo mnogo radosti :)

Ne želim da se bavim brojkama ali tekst o hostingu pri prelasku u samostalne blogere mi je doneo 400 posetilaca u 4 dana (govorim o unique brojkama po GoogleAnalytics-u). Na stranu brojke, tim tekstom sam i lično vrlo zadovoljan a da ne pominjem to što se link ka tekstu našao na Blogistici kao i na blogu Dragana Varagića. Ukratko, postajem jedan od uticajnijih blogera u regionu :D (ovo sam morao da napišem zbog dugogodišnjih čitalaca i poznavalaca kojima prosto nedostaje taj moj narcisoizam :D ).

Kad već govorimo o linkovima, nabasao sam i na blog koji u blogroll-u ima adresu ka ovoj lokaciji :) To je toliko fantastična stvar zato što se ne radi o nekom meni izuezno bliskom prijatelju koji je to učinio iz neke "finoće". Radi se o Stefanu Petroviću koji je na moju zahvalnicu odgovorio da on redovno posećuje moj blog. Na tome sam mu veoma zahvalan, kao i svakom od vas koji čitate i ovaj red ;)

Posetioci... Oni su praktično najbolji deo blogovanja. Napisati nešto - fenomenalna je stvar i osećaj nakon toga je teško opisiv rečima, ali znati da neko to zaista čita po izboru... ufff, nenadmašivo. Kad smo kod toga, u pomenutom tekstu i hostingu, komentarisanje je započeo Dudarim, čovek čiji blog zaista zaslužuje posetu u nenormalnim količinama ;) Potom su usledili komentari DedaBor-a i Eniac-a. Kažem ja, postajem jedan od uticajnijih ;)

Da cela stvar bude još sladja, i da ne ispadne kako se sve vrti oko jednog teksta, pobrinuo se ETarget. Par dana nakon teksta o njihovom poslovanju u Srbiji i popustu koji nude, na mail mi je stigla zahvalnica zbog tog blog unosa. Kažu, dosta im znači sada kad su na početku poslovanja u našoj zemlji. Ja im i ovom prilikom želim puno sreće a svima ostalima preporučujem da se ugledaju na njih, bar što se tiče odnosa prema javnosti i klijentima. 

Jagoda na onom šlagu od kolača su i dalje posetioci ;) Prošlog meseca sam dobio prvi mail od jednog čitalaca, da budem precizniji čitateljke pa me je i taj gest vrlo obradovao. I ovom prilikom se zahvaljujem MMMili i preporučujem još da posetite i njen blog s dušom.

I uglavnom je to - to, za sad. Nekoliko tekstova je u pripremi pa ne znam da li da ovde napišem neku najavu. Vršio sam jedan mali eksperiment na jednoj socijalnoj mreži, ako stignem vrlo brzo bi trebao biti gotov i tekst u kome je Blogowski glavni akter  i još nekoliko tema koje će nadam se biti zanimljive ljudima ;)

Pozdrav, Slavko ;)

p.s. downside moje popularnosti (molim da mi ne zamerite ovaj egoizam) je taj sto su me botovi konacno pronasli (mislim na one lose) pa cu morati da iskodiram neku jednostavnu zastitu od te gamadi ;) Do tad, sve komentare pre objavljivanja moram da odobrim lično ja ;) (do sad nisam imao puno posla ;D ) 

20.02.2008. 16:16

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

Sanja on 20.02.2008. 16:27

First!!!
Sad cu da izigravam tvog velikog fana, tvoju senku i osobu koja voli da vice "First!" :D

Inace, Dudarime, ako ovo citas iz svog virtuelnog raja, vraaaaaatiiiii nam seeeeeee :)

Slavko Ilic on 20.02.2008. 20:14

A ja ovih dana ne dozvoljavam "senke" na blogu :) dodao sam link ka tvom blogu (kad vec nemam blogroll, ali i to ce uskoro)

Stefan on 22.02.2008. 15:24

Hvala što me pomenu ;)

Samo nastavi sa kvalitetnim tekstovima i sve će doći na svoje mesto :D

Pozdrav!

Deda on 22.02.2008. 15:43

Volim da citam ,,velike,, blogere...
Srecno !!!

Walter on 22.02.2008. 22:14

POzdrav. Samo da se javim i dam punu podrsku autoru. Samo naprijed sa interesantnim postovima, i informacija da imas redovnog posjetitelja iz BiH.

Ocekujemo nove postove

Slavko Ilic on 23.02.2008. 12:25

Hehe, hvala hvala! Ovo zaista ume vrlo prijatno da iznenadi! :DNovi postovi u pripremi i verujem da ce biti bar malo zanimljivi ;)Pozdrav svima!

Sta Vi mislite?

:

:

:

SLAVKO ILIĆ

Autor ovog bloga je zaljubljenik u informacione tehnologije i njihovu primenu u svakodnevnom životu. Zastupnik pozitivne strane priče. Samostalni aktivista u poslu sa zmajevima. Ne lovi ih, komunicira sa njima. Ne boji se vetrenjača jer zna kako rade. Jednom rečju - Techtivist. Za sve ostale informacije i pitanja, tu su kontakt podaci.

Facebook: /ITkutak
Twitter: @ITkutak
Mail: ITkutak.com@gmail.com