Knjiga na poklon

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

U prethodnom postu sam obećao knjigu, jednom od učesnika/učesnica. Bilo je potrebno samo napisati citat sa 56. strane iz knjige koju posedujete. Sada je trenutak da objavim ko će dobiti taj poklon a znam da sam uvek pravio grimase kada bi žiri izricanje svoje odluke počeo sa:

"Bilo nam je zaista teško da odlučimo kome će nagrada pripasti jer je svi "radovi" zaslužuju

Ali, stvarno je teško odabrati :) U ovom trenutku, voleo bih da imam po knjigu za svakoga ali.. nemam :) Nekim sistemom eliminacije sam sužavao krug i u finalu su se našla dva citata:

1. Dragana čermanović: "But, our lives are not stories, at least in the present tense... We turn our lives into stories...Steven Johnson - Everything Bad is Good for You

2. Tomislav Stanković: "Savjesni ljudi ne mogu sebi dopustiti da čekaju nadahnuće kako bi dali svoj doprinos životu. Život nije odgovoran nama, nego smo mi odgovorni životu pa svatko od nas mora odlučiti koji će biti njegov doprinos.Colin Turner - Rođeni za uspeh

Iz citata se vidi da oba mogu govoriti o istim stvarima i odlukama koje svako od nas svakodnevno donosi. To mi se sviđa! Odlučiti između ova dva je najteže.  Ipak, moram izabrati...

Knjigu poklanjam... OBOMA... i Dragana čermanović i Tomislav Stanković dobijaju po jedan primerak ove knjige. Jednostavno nisam mogao izabrati jedan od ova dva.

Moram reći da su i ostali bili divni i podjednako lepi. Nadam se da ću uskoro biti u prilici da opet poklanjam nešto lepo čitaocima :)

11.09.2009. 20:43

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

dijica on 11.09.2009. 23:30

Što bi rekla Suzi Mančić, dok je još bila LOTO a ne svačija devojka, "srećnim dobitnicima čestitamo, a ostalima više sreće u narednom izvlačenju". :)
Bitno da sam ja dobila moju "što ti lepa" majčicu u roze kesici ;) :D

Slavko Ilić on 12.09.2009. 00:22

Dijice, ti plus dobijaš i piće u Sky baru ;)

Tomislav Stanković on 12.09.2009. 02:32

Što reći osim da sam ugodno iznenađen i da ovo nisam očekivao. Jedva čekam da mi stigne knjiga te da ju s užitkom pročitam. Hvala.

Dragana Djermanovic on 28.09.2009. 23:10

Darovao si me sa mnogo poklona Slavko!
Najveći je to što me često nanovo inspirišeš.
Hvala na tome... i na svim drugim mudrim i ugodnim aktivnostima i osvežavanjima ne samo mog blogovanja, već čini mi se i naše ukupne blogosfere.


Sta Vi mislite?

:

:

:

SLAVKO ILIĆ

Autor ovog bloga je zaljubljenik u informacione tehnologije i njihovu primenu u svakodnevnom životu. Zastupnik pozitivne strane priče. Samostalni aktivista u poslu sa zmajevima. Ne lovi ih, komunicira sa njima. Ne boji se vetrenjača jer zna kako rade. Jednom rečju - Techtivist. Za sve ostale informacije i pitanja, tu su kontakt podaci.

Facebook: /ITkutak
Twitter: @ITkutak
Mail: ITkutak.com@gmail.com