Knjiga na poklon

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

U prethodnom postu sam obećao knjigu, jednom od učesnika/učesnica. Bilo je potrebno samo napisati citat sa 56. strane iz knjige koju posedujete. Sada je trenutak da objavim ko će dobiti taj poklon a znam da sam uvek pravio grimase kada bi žiri izricanje svoje odluke počeo sa:

"Bilo nam je zaista teško da odlučimo kome će nagrada pripasti jer je svi "radovi" zaslužuju

Ali, stvarno je teško odabrati :) U ovom trenutku, voleo bih da imam po knjigu za svakoga ali.. nemam :) Nekim sistemom eliminacije sam sužavao krug i u finalu su se našla dva citata:

1. Dragana Đermanović: "But, our lives are not stories, at least in the present tense... We turn our lives into stories...Steven Johnson - Everything Bad is Good for You

2. Tomislav Stanković: "Savjesni ljudi ne mogu sebi dopustiti da čekaju nadahnuće kako bi dali svoj doprinos životu. Život nije odgovoran nama, nego smo mi odgovorni životu pa svatko od nas mora odlučiti koji će biti njegov doprinos.Colin Turner - RoÄ‘eni za uspeh

Iz citata se vidi da oba mogu govoriti o istim stvarima i odlukama koje svako od nas svakodnevno donosi. To mi se sviÄ‘a! Odlučiti izmeÄ‘u ova dva je najteže.  Ipak, moram izabrati...

Knjigu poklanjam... OBOMA... i Dragana Đermanović i Tomislav Stanković dobijaju po jedan primerak ove knjige. Jednostavno nisam mogao izabrati jedan od ova dva.

Moram reći da su i ostali bili divni i podjednako lepi. Nadam se da ću uskoro biti u prilici da opet poklanjam nešto lepo čitaocima :)

11.09.2009. 20:43

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

dijica on 11.09.2009. 23:30

Što bi rekla Suzi Mančić, dok je još bila LOTO a ne svačija devojka, "srećnim dobitnicima čestitamo, a ostalima više sreće u narednom izvlačenju". :)
Bitno da sam ja dobila moju "što ti lepa" majčicu u roze kesici ;) :D

Slavko Ilić on 12.09.2009. 00:22

Dijice, ti plus dobijaš i piće u Sky baru ;)

Tomislav Stanković on 12.09.2009. 02:32

Što reći osim da sam ugodno iznenađen i da ovo nisam očekivao. Jedva čekam da mi stigne knjiga te da ju s užitkom pročitam. Hvala.

Dragana Djermanovic on 28.09.2009. 23:10

Darovao si me sa mnogo poklona Slavko!
Najveći je to što me često nanovo inspirišeš.
Hvala na tome... i na svim drugim mudrim i ugodnim aktivnostima i osvežavanjima ne samo mog blogovanja, već čini mi se i naše ukupne blogosfere.


Sta Vi mislite?

:

:

:

SLAVKO ILIĆ

Autor ovog bloga je zaljubljenik u informacione tehnologije i njihovu primenu u svakodnevnom životu. Zastupnik pozitivne strane priče. Samostalni aktivista u poslu sa zmajevima. Ne lovi ih, komunicira sa njima. Ne boji se vetrenjača jer zna kako rade. Jednom rečju - Techtivist. Za sve ostale informacije i pitanja, tu su kontakt podaci.

Facebook: /ITkutak
Twitter: @ITkutak
Mail: ITkutak.com@gmail.com