Ja, informatičar...

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

Rizikujem da zvučim otrcano ali jako je teško pisati o sebi. Sad kao trebam javnost upoznati sa osobom koja će na ovoj lokaciji pisati redove a da to ne ispadne previše egocentrično, narcisoidno ili šta već...

Ime mi je Slavko Ilić i trenutno sam student računarstva na Fakultetu Tehničkih Nauka u Novom Sadu. Ali bez obzira na te studije, mogu reći da sam zaljubljenik u nove tehnologije. Ne samo tehnički gledano već volim da posmatram i analiziram uticaj koje one imaju na današnji Svet, a posebno na sredinu u kojoj trenutno živim.

Interesovanja su mi razna, čovek sam sa puno vrlina, odredjenom dozom veština a uz njih se nadje i neka mana. Najviše od svega, verujem da se ničim od navedenog ne mogu ni približno definisati jer čovek ne može stati u par redova ili još gore biti pretvoren u brojku...

Zato, ako želite da nešto i saznate o osobi koja sve ovo piše, biće potrebno da propratite sledeće unose, svratite još koji put, čemu se iskreno i nadam ;) 

27.11.2007. 22:58

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

Niko nije javno odgovorio na ovaj tekst. Budi prvi?

Sta Vi mislite?

:

:

:

SLAVKO ILIĆ

Autor ovog bloga je zaljubljenik u informacione tehnologije i njihovu primenu u svakodnevnom životu. Zastupnik pozitivne strane priče. Samostalni aktivista u poslu sa zmajevima. Ne lovi ih, komunicira sa njima. Ne boji se vetrenjača jer zna kako rade. Jednom rečju - Techtivist. Za sve ostale informacije i pitanja, tu su kontakt podaci.

Facebook: /ITkutak
Twitter: @ITkutak
Mail: ITkutak.com@gmail.com