Gde sam? Neću da kažem, raspričaćete!

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

Slavko Ilic u Index kafeu, sredinom avgustaDobro veče.. Znam nema me, znam nedostajem vam ali šta da se radi imam i ja dušu, išao sam i ja na odmor - NOT! :)

ÄŒitali ste već da su svi veći blogeri najavili svoje odmore i baš tada se u mom oku javila ta iskra koja kazuje: "hahaaa, sada je pravo vreme da ja nastavim da pišem i za mesec dana osvojim titulu najčitanijeg blogera!".. Pa i nije baš tako išlo, ali da krenemo od početka...

Radilo se, stvarno se radilo... Pomenuo sam već flash mob kojim smo lansirali projekat Dance 4 Life u Srbiji. Trebalo je sve to pripremiti, isplanirati, organizovati, sprovesti... Nije ni čudo što nam je sve super uspelo :)  

Ja sedim na trgu Svetozara Miletica, 11. Avgust 2008.Tu je kao što rekoh sve počelo. Gotovo odmah su krenuli planovi za dalje akcije, par flash mob-ova u narednih par dana (eeee kad se jednom krene, ne staje se lako) i aktivnosti povodom Svetskog dana mladih. I opet je sve to trebalo pripremiti, isplanirati, organizovati, sprovesti.. Nije ni čudo što nam je sve fenomenalno uspelo :) Naša izlaganja u medijima uglavnom možete pratiti na YouTube kanalu Dance4Life Srbija ili prelistavati štampu, slušati radio stanice i gledati TV program stanica iz Vojvodine, Centralne,  Zapadne i Jugo-Zapadne Srbije... I to je par stvari koje sam naveo ali verujte nisu ni malo jednostavne :) Dobro, priznajem, imao sam i nekih 10ak dana odmora..

Sada kada je odmoru kraj, vidim da su se svi veci blogeri vratili sa odmora i da od mog preuzimanja titule najčitanijeg nema ništa.. Još svi planiraju da se skupe na BlogOpen-u 09 i konsoliduju svoje redove. A i ja cu valjda uspeti da uklopim obaveze i odem do Bora. Kad već pomenusmo BlogOpen da i ja pronesem informaciju o konkursu za nove tekstove koji će ući u Blogopediju 2. Mislim da sam već odabrao jedan tekst koji ću prijaviti, drugi je u procesu pisanja :)

Ono što bih još izdvojio, jeste pomračenje Meseca koje se zbilo u subotu 16.8.2008. a ja sam ga teleskopski posmatrao zajedno sa još gomilom ljudi zahvaljujući Astronomskom društvu ALFA. Takodje pominjem debitantno izdanje Dejana Pejčića "Dark side of the mood". Kako sam autor kaže, ovo izdanje ne predstavlja pravac u elektronskoj muzici kojim primarno želi da se bavi ali se jednostavno desio. Ukoliko vam se ne svidi nemojte odustajati od njegovih daljih radova unapred :) I dok čekamo da se neki naši vrate i kompletiraju nišku blog scenu (nismo jaki ali nismo ni za bacanje) ostaje da najavim par stvari.Ja na NGO standu Y-PEER mreže

 Tu je najpre Beer Fest u Beogradu koji počinje sutra. I znam, reći ćete, kako ti promovišeš Beer Fest a zalažeš se za zdrave stilove života. Ja kad kažem Beer Fest pre svega mislim na društvene kampanje (medju kojima je ove godine i Dance 4 Life) a potom na muziku (hvala Miss Cybernaut što mi je na to skrenula pažnju pa sad neću spavati zbog Kirila i Timo Mass-a). Pivo mi nije ni na kraj pameti ;)

Kad smo već kod društvene odgovornosti, podsećam vas na novu kampanju B92 u cilju poboljšanja bezbednosti u saobraćaju (1, 2, 3, 4, 5) Šokantno jeste ali mislim da treba malo tako... DON'T DRINK AND DRIVE!

Najavljujem takodje E-Tvrdjavu koja će se u Nišu za dve nedelje odvijati  u niškoj tvrdjavi.

O onome što vas očekuje na ovom blogu u narednom periodu reći ću sledeće: planiram da pišem o tekstualnoj komunikaciji i mojim veštim baratanjem njome (masa jednostavno vapi za mojim mailovima, porukama i sl.), takodje imam u planu tekst o emisijama blog koncepta kao i tekst o jednoj novoj kovanici koju sam smislio.. Do tada, želim vam laku noć... :) 

20.08.2008. 00:39

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

Razzlog on 20.08.2008. 12:17

Sad cu da pocrvenim i da kazem: "Hvala sto si se setio i pomenuo jednu tako malo vaznu stvar medju tolikim novostima..." ;)

Milan Milosevic on 20.08.2008. 16:25

O pa ti si ziv, vidim bas zanimljivo kod tebe :D

p.s Hvala za reklamu AD Alfa :)

Spartak on 20.08.2008. 20:11

Oho, mene neko pomenuo, jupiii.
Malo, malo i ceo JUG se okupi :)

Slavko Ilic on 20.08.2008. 22:39

Nego kako.. :)

Svih se ja setim.. :)

@Milan: Tu sam, živ sam.. nema problema za reklamu, trebaju vam novi teleskopi :) a i ti si mene pomenuo pa je bio i red da uzvratim :)

Deda on 21.08.2008. 08:48

I Deda ima dusu, posle sest godina da i on ode malo na odmor...
Nemoj da propustis BeerFest, sve ostalo je sporedno osim BlogOpena. Bice mi zadovoljstvo da se upoznamo i licno na BO u Boru, 4i 5 x...
Kakva reklama za BO???
Nadam se da si se odmorio. Napred u nove radne pobede !!!

Miss Cybernaut on 24.08.2008. 16:58

Timo Maas je bio WOW samo da znas :)))

Slavko Ilic on 24.08.2008. 17:41

Da ljudi, sad mi dosipajte "so na ranu" zato što nisam mogao da odem.. :)

Miss Cybernaut on 25.08.2008. 18:17

i bio je i rollercoaster i secerna vuna, u ogrlice roze & zute sto se jedu :) PRAVI VASHAR :D

Slavko Ilic on 27.08.2008. 08:41

A taman pomislih da i nisam propustio ništa posebno :)

Srdjan Bajic on 07.11.2008. 12:55

Zanimljivo leto znaci :) Puno pozdrava od bivseg kolege, ali nebivseg drugara :)

Slavko Ilic on 09.11.2008. 13:57

Bajiću, majka mu stara, gde nestade? :) Znam, znam, sad si zauzet čovek ali bi mogli da se potrudimo i sledeće godine se vidimo bar jednom (ova već uveliko prolazi) :D

Srdjan on 10.11.2008. 20:26

Svaki put kad si u beogradu javi, i odma se nadjemo :)

Sta Vi mislite?

:

:

:

SLAVKO ILIĆ

Autor ovog bloga je zaljubljenik u informacione tehnologije i njihovu primenu u svakodnevnom životu. Zastupnik pozitivne strane priče. Samostalni aktivista u poslu sa zmajevima. Ne lovi ih, komunicira sa njima. Ne boji se vetrenjača jer zna kako rade. Jednom rečju - Techtivist. Za sve ostale informacije i pitanja, tu su kontakt podaci.

Facebook: /ITkutak
Twitter: @ITkutak
Mail: ITkutak.com@gmail.com