Gde sam? Neću da kažem, raspričaćete!

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

Slavko Ilic u Index kafeu, sredinom avgustaDobro veče.. Znam nema me, znam nedostajem vam ali šta da se radi imam i ja dušu, išao sam i ja na odmor - NOT! :)

Čitali ste već da su svi veći blogeri najavili svoje odmore i baš tada se u mom oku javila ta iskra koja kazuje: "hahaaa, sada je pravo vreme da ja nastavim da pišem i za mesec dana osvojim titulu najčitanijeg blogera!".. Pa i nije baš tako išlo, ali da krenemo od početka...

Radilo se, stvarno se radilo... Pomenuo sam već flash mob kojim smo lansirali projekat Dance 4 Life u Srbiji. Trebalo je sve to pripremiti, isplanirati, organizovati, sprovesti... Nije ni čudo što nam je sve super uspelo :)  

Ja sedim na trgu Svetozara Miletica, 11. Avgust 2008.Tu je kao što rekoh sve počelo. Gotovo odmah su krenuli planovi za dalje akcije, par flash mob-ova u narednih par dana (eeee kad se jednom krene, ne staje se lako) i aktivnosti povodom Svetskog dana mladih. I opet je sve to trebalo pripremiti, isplanirati, organizovati, sprovesti.. Nije ni čudo što nam je sve fenomenalno uspelo :) Naša izlaganja u medijima uglavnom možete pratiti na YouTube kanalu Dance4Life Srbija ili prelistavati štampu, slušati radio stanice i gledati TV program stanica iz Vojvodine, Centralne,  Zapadne i Jugo-Zapadne Srbije... I to je par stvari koje sam naveo ali verujte nisu ni malo jednostavne :) Dobro, priznajem, imao sam i nekih 10ak dana odmora..

Sada kada je odmoru kraj, vidim da su se svi veci blogeri vratili sa odmora i da od mog preuzimanja titule najčitanijeg nema ništa.. Još svi planiraju da se skupe na BlogOpen-u 09 i konsoliduju svoje redove. A i ja cu valjda uspeti da uklopim obaveze i odem do Bora. Kad već pomenusmo BlogOpen da i ja pronesem informaciju o konkursu za nove tekstove koji će ući u Blogopediju 2. Mislim da sam već odabrao jedan tekst koji ću prijaviti, drugi je u procesu pisanja :)

Ono što bih još izdvojio, jeste pomračenje Meseca koje se zbilo u subotu 16.8.2008. a ja sam ga teleskopski posmatrao zajedno sa još gomilom ljudi zahvaljujući Astronomskom društvu ALFA. Takodje pominjem debitantno izdanje Dejana Pejčića "Dark side of the mood". Kako sam autor kaže, ovo izdanje ne predstavlja pravac u elektronskoj muzici kojim primarno želi da se bavi ali se jednostavno desio. Ukoliko vam se ne svidi nemojte odustajati od njegovih daljih radova unapred :) I dok čekamo da se neki naši vrate i kompletiraju nišku blog scenu (nismo jaki ali nismo ni za bacanje) ostaje da najavim par stvari.Ja na NGO standu Y-PEER mreže

 Tu je najpre Beer Fest u Beogradu koji počinje sutra. I znam, reći ćete, kako ti promovišeš Beer Fest a zalažeš se za zdrave stilove života. Ja kad kažem Beer Fest pre svega mislim na društvene kampanje (medju kojima je ove godine i Dance 4 Life) a potom na muziku (hvala Miss Cybernaut što mi je na to skrenula pažnju pa sad neću spavati zbog Kirila i Timo Mass-a). Pivo mi nije ni na kraj pameti ;)

Kad smo već kod društvene odgovornosti, podsećam vas na novu kampanju B92 u cilju poboljšanja bezbednosti u saobraćaju (1, 2, 3, 4, 5) Šokantno jeste ali mislim da treba malo tako... DON'T DRINK AND DRIVE!

Najavljujem takodje E-Tvrdjavu koja će se u Nišu za dve nedelje odvijati  u niškoj tvrdjavi.

O onome što vas očekuje na ovom blogu u narednom periodu reći ću sledeće: planiram da pišem o tekstualnoj komunikaciji i mojim veštim baratanjem njome (masa jednostavno vapi za mojim mailovima, porukama i sl.), takodje imam u planu tekst o emisijama blog koncepta kao i tekst o jednoj novoj kovanici koju sam smislio.. Do tada, želim vam laku noć... :) 

20.08.2008. 00:39

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

Razzlog on 20.08.2008. 12:17

Sad cu da pocrvenim i da kazem: "Hvala sto si se setio i pomenuo jednu tako malo vaznu stvar medju tolikim novostima..." ;)

Milan Milosevic on 20.08.2008. 16:25

O pa ti si ziv, vidim bas zanimljivo kod tebe :D

p.s Hvala za reklamu AD Alfa :)

Spartak on 20.08.2008. 20:11

Oho, mene neko pomenuo, jupiii.
Malo, malo i ceo JUG se okupi :)

Slavko Ilic on 20.08.2008. 22:39

Nego kako.. :)

Svih se ja setim.. :)

@Milan: Tu sam, živ sam.. nema problema za reklamu, trebaju vam novi teleskopi :) a i ti si mene pomenuo pa je bio i red da uzvratim :)

Deda on 21.08.2008. 08:48

I Deda ima dusu, posle sest godina da i on ode malo na odmor...
Nemoj da propustis BeerFest, sve ostalo je sporedno osim BlogOpena. Bice mi zadovoljstvo da se upoznamo i licno na BO u Boru, 4i 5 x...
Kakva reklama za BO???
Nadam se da si se odmorio. Napred u nove radne pobede !!!

Miss Cybernaut on 24.08.2008. 16:58

Timo Maas je bio WOW samo da znas :)))

Slavko Ilic on 24.08.2008. 17:41

Da ljudi, sad mi dosipajte "so na ranu" zato što nisam mogao da odem.. :)

Miss Cybernaut on 25.08.2008. 18:17

i bio je i rollercoaster i secerna vuna, u ogrlice roze & zute sto se jedu :) PRAVI VASHAR :D

Slavko Ilic on 27.08.2008. 08:41

A taman pomislih da i nisam propustio ništa posebno :)

Srdjan Bajic on 07.11.2008. 12:55

Zanimljivo leto znaci :) Puno pozdrava od bivseg kolege, ali nebivseg drugara :)

Slavko Ilic on 09.11.2008. 13:57

Bajiću, majka mu stara, gde nestade? :) Znam, znam, sad si zauzet čovek ali bi mogli da se potrudimo i sledeće godine se vidimo bar jednom (ova već uveliko prolazi) :D

Srdjan on 10.11.2008. 20:26

Svaki put kad si u beogradu javi, i odma se nadjemo :)

Sta Vi mislite?

:

:

:

SLAVKO ILIĆ

Autor ovog bloga je zaljubljenik u informacione tehnologije i njihovu primenu u svakodnevnom životu. Zastupnik pozitivne strane priče. Samostalni aktivista u poslu sa zmajevima. Ne lovi ih, komunicira sa njima. Ne boji se vetrenjača jer zna kako rade. Jednom rečju - Techtivist. Za sve ostale informacije i pitanja, tu su kontakt podaci.

Facebook: /ITkutak
Twitter: @ITkutak
Mail: ITkutak.com@gmail.com