3. rođendan IT kutka: VEGA media poklanja

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

VEGA media Novi SadProšle nedelje ste imali prilike da konkurišete za poklone iz kompanije SBB Srpske Kablovske Mreže. Dobitnici su objavljeni na dnu teksta i biće obavešteni putem mail-a o daljim koracima za "preuzimanje" poklona. Ove nedelje nastavljamo u istom ritmu. Ovog puta VEGA media poklanja knjigu "Nada" autorke Tatjane Vehovec o kojoj sam već pisao na ovom blogu. Ne propuštam priliku da je preporučim i pomenem kao jednu od boljih koje sam pročitao, a sada imam to zadovoljstvo da poklonim 10 primeraka. U nastavku pročitajte kako možete dobiti jedan od njih.

NADA

 Već sam nekoliko puta pominjao koliko volim i cenim dobru knjigu. Budem najzadovoljniji kad u nekoj od njih nađem i ideju i motivaciju, detalje, početak razmišljanja, neku jaku emociju... "Nada" Tatjane Vehovec je sačinjena i lepo sklopnjena od svih tih sastojaka. Smatram da bar jedan od njih trebate ponuditi kako bi konkurisali za ovu knjigu. Dakle:

  • - Potrebno je kliknuti "Like" na zvaničnoj FB fan strani bloga ITkutak.com
  • - U komentarima ovog teksta ili na Wall-u FB stranice treba ostaviti link ka sadržaju sa bar jednim od gore pomenutih sastojaka (ideja, motivacija, detalji, razmišljanje, emocija...)

U sredu, 8.12.2010. ću objaviti imena dobitnika. Iskoristio bih priliku da pomenem akciju koju VEGA media organizuje i ove godine pod nazivom #VegaMraz. O tome se možete detaljnije informisati na VEGA media FB Fan stranici. Najbrži će imati priliku 10.12.2010. da dobiju na poklon knjigu po želji.

DOBITNICI SBB PAKETA:

Paket 4 Mbps na 6 meseci je dobio Dejan Vukmirović za link ka "Mila's daydreams". Isti paket ali na 3 meseca je dobio Aleksandar Urošević za linkove: "Zajednički život", "Gospođo, ja sam oženjen" i "Ženske želje". Dobitnici će biti obavešteni putem maila o daljim koracima.

01.12.2010. 14:00

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

Sandra Zmua on 01.12.2010. 14:09

Nada će biti na listi mojih pročitanih knjiga, na ovaj ili onaj način.
A emocija: Ivanino blago - priče iz života deteta sa posebnim potrebama http://www.ivanino-blago.com/ - kome ovo ne probudi emocije, taj ne zna šta su iste...

Srdjan on 01.12.2010. 15:11

Nisam uspeo da kupim knjigu za vreme BlogOpena, pa se nadam da ću konačno moći da je pročitam :) čuo sam samo reči hvale :) Ja nudim: motivaciju, emocije, i razmišljanje ovim snimkom. Žao mi je što ne mogu da naÄ‘em bolji snimak, ali bar sam našao ceo :) http://vimeo.com/6810823

Irena on 01.12.2010. 18:16

http://www.youtube.com/watch?v=2VaDLCpGt8k
Slike u oku je pesma koja u meni budi najneznije emocije...

Dragana on 02.12.2010. 15:13

Nadam se da ću imati priliku da pročitam knjigu :)

Bez obzira koliko god puta da gledam ovaj klip uvek mi se javlja ista emocija i uvek mi se naježi koža :) ( http://www.youtube.com/watch?v=bay2_TlJSbg )

A kada me ponesu emocije i kada imam dovoljno slobodnog vremena pročitam nešto iz ove knjige. (http://www.scribd.com/doc/27852085/Rabindranat-Tagore-Gradinar) P.S. moj favorit je broj 41.

Jovica on 02.12.2010. 22:41

Leadership lesson from a dancing guy...
http://www.youtube.com/watch?v=fW8amMCVAJQ
ideja -> kako pokrenuti nesto
motivacija -> kad moze ovaj lik, sto ne mogu i ja :)
razmisljanje -> razmisliti o znacaju prvog pratioca
emocija -> pa kad pocne onolika gomila da te prati za tako kratko vreme... mogu samo da zamislim te emocije :)

Sanja on 03.12.2010. 17:34

Blog moje - ponosna što mogu reći PRIJATELjICE
A prijatelji su ljubav, inspiracija i motivacija i još mnogo toga.

http://www.obicnaprica.com/

Knjigu imam, i jako mi je draga. Ali biće mi još draže ako uspem biti jedna od 10 dobitnika, pa da tu drugu kopiju mogu nekom pokloniti.

Spartak on 04.12.2010. 14:25

Sta da rade oni koji ne vole da lajkuju?
:D

Александар on 06.12.2010. 20:33

Остао сам дужан захвалницу за награду. Хвала! Па да дочекаш најмање десетогодишњицу ИТ кутка!

Sta Vi mislite?

:

:

:

SLAVKO ILIĆ

Autor ovog bloga je zaljubljenik u informacione tehnologije i njihovu primenu u svakodnevnom životu. Zastupnik pozitivne strane priče. Samostalni aktivista u poslu sa zmajevima. Ne lovi ih, komunicira sa njima. Ne boji se vetrenjača jer zna kako rade. Jednom rečju - Techtivist. Za sve ostale informacije i pitanja, tu su kontakt podaci.

Facebook: /ITkutak
Twitter: @ITkutak
Mail: ITkutak.com@gmail.com