Happy Quiz(Mee)ing!

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

Prvi besplatni mobilni kviz koji se igra pomoću KlikMee tagova

QuizMee nagradna igra

Beograd 9. maj 2009. – Ljubitelji dobre zabave, koji žele da provere svoje znanje iz opšte kulture, imaju novi način za to - zahvaljujući QuizMee-u mogu svakoga sata da na novom pitanju testiraju svoje znanje. Da znanje vredi, pokazuju brojne nagrade koje će se deliti na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou. Pored svakodnevne podele KlikMee majci, najuspešnije "qvizmomane" na kraju svake nedelje očekuje fantastični novi Apple Ipod Shufle 2GB, a na kraju meseca jedan od najnovijih telefona na našem tržištu - Nokia 7610 SuperNova!

QuizMee nagradna igra preko mobilnog telefonaKviz možeš da igraš uz pomoć KlikMee aplikacije na tvom mobilnom telefonu ili Facebook-u.

Kao što je poznato, KlikMee tehnologija je potpuno besplatna za krajnjeg korisnika, tako da osim zanemarljivog internet saobraćaja (ne više od 1 din po konekciji)), ne postoje nikakvi dodatni troškovi.

Happy Quiz(Mee)ing!

O KlikMee tehnologiji

Suština KlikMee tehnologije je sasvim jednostavna - koristeći ugrađenu kamericu mobilnog telefona skeniraš (uslikaš) tag koji se nalazi na nekom štampanom mediju (tag je onaj "šareni" kvadrat kakav se npr. može naći u svakom broju dnevnih novina "24 sata") i, baš kao što ljubazna gospođa u lokalnoj piljarnici barkod čitačem skenira kod na tvojoj omiljenoj čokoladici i na kasi očita naziv i cenu, tako i mobilni telefon, na osnovu sadržaja samog taga, automatski pristupa određenom sadržaju ili servisu i prikazuje određene informacije. Ceo proces traje par sekundi i potpuno je automatizovan.

Da bi mobilni telefon umeo da prepozna i pročita sadržaj taga, a i da bi željeni servisi bili adekvatno realizovani, na njemu se mora nalaziti specijalizovan programčić - KlikMee mobilna aplikacija, koja se besplatno može preuzeti pomoću mobilnog telefona putem sajta m.KlikMee.com. Ona pretvara kamericu tvog telefona u skener tagova a njegov displej u tvoj prozor u potpuno novi sajber svet.

15.05.2009. 13:22

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

Niko nije javno odgovorio na ovaj tekst. Budi prvi?

Sta Vi mislite?

:

:

:

SLAVKO ILIĆ

Autor ovog bloga je zaljubljenik u informacione tehnologije i njihovu primenu u svakodnevnom životu. Zastupnik pozitivne strane priče. Samostalni aktivista u poslu sa zmajevima. Ne lovi ih, komunicira sa njima. Ne boji se vetrenjača jer zna kako rade. Jednom rečju - Techtivist. Za sve ostale informacije i pitanja, tu su kontakt podaci.

Facebook: /ITkutak
Twitter: @ITkutak
Mail: ITkutak.com@gmail.com