Happy Quiz(Mee)ing!

Happy Quiz(Mee)ing!

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

Prvi besplatni mobilni kviz koji se igra pomoću KlikMee tagova

QuizMee nagradna igra

Beograd 9. maj 2009. – Ljubitelji dobre zabave, koji žele da provere svoje znanje iz opšte kulture, imaju novi način za to - zahvaljujući QuizMee-u mogu svakoga sata da na novom pitanju testiraju svoje znanje. Da znanje vredi, pokazuju brojne nagrade koje će se deliti na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou. Pored svakodnevne podele KlikMee majci, najuspešnije "qvizmomane" na kraju svake nedelje očekuje fantastični novi Apple Ipod Shufle 2GB, a na kraju meseca jedan od najnovijih telefona na našem tržištu - Nokia 7610 SuperNova!

QuizMee nagradna igra preko mobilnog telefonaKviz možeš da igraš uz pomoć KlikMee aplikacije na tvom mobilnom telefonu ili Facebook-u.

Kao što je poznato, KlikMee tehnologija je potpuno besplatna za krajnjeg korisnika, tako da osim zanemarljivog internet saobraćaja (ne više od 1 din po konekciji)), ne postoje nikakvi dodatni troškovi.

Happy Quiz(Mee)ing!

O KlikMee tehnologiji

Suština KlikMee tehnologije je sasvim jednostavna - koristeći ugrađenu kamericu mobilnog telefona skeniraš (uslikaš) tag koji se nalazi na nekom štampanom mediju (tag je onaj "šareni" kvadrat kakav se npr. može naći u svakom broju dnevnih novina "24 sata") i, baš kao što ljubazna gospođa u lokalnoj piljarnici barkod čitačem skenira kod na tvojoj omiljenoj čokoladici i na kasi očita naziv i cenu, tako i mobilni telefon, na osnovu sadržaja samog taga, automatski pristupa određenom sadržaju ili servisu i prikazuje određene informacije. Ceo proces traje par sekundi i potpuno je automatizovan.

Da bi mobilni telefon umeo da prepozna i pročita sadržaj taga, a i da bi željeni servisi bili adekvatno realizovani, na njemu se mora nalaziti specijalizovan programčić - KlikMee mobilna aplikacija, koja se besplatno može preuzeti pomoću mobilnog telefona putem sajta m.KlikMee.com. Ona pretvara kamericu tvog telefona u skener tagova a njegov displej u tvoj prozor u potpuno novi sajber svet.

15.05.2009. 13:22

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

Niko nije javno odgovorio na ovaj tekst. Budi prvi?

Sta Vi mislite?

:

:

:

SLAVKO ILIĆ

Autor ovog bloga je zaljubljenik u informacione tehnologije i njihovu primenu u svakodnevnom životu. Zastupnik pozitivne strane priče. Samostalni aktivista u poslu sa zmajevima. Ne lovi ih, komunicira sa njima. Ne boji se vetrenjača jer zna kako rade. Jednom rečju - Techtivist. Za sve ostale informacije i pitanja, tu su kontakt podaci.

Facebook: /ITkutak
Twitter: @ITkutak
Mail: ITkutak.com@gmail.com