Prva regionalna promo kampanja garancije: Bez obzira na sve

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

Nezgoda sa laptopom, garancija bez obzrira na sveO kupovini novog laptopa, na Internetu, možete pročitati više tekstova. Oni koji su lično prošli kroz sve to, znaju da se celo iskustvo ne može opisati rečima. Sve te računice, vaganja, boje, oblici, dimenzije... Potrebno je naći kombinaciju karakteristika koja će zadovoljiti većinu Vaših potreba. Jedna od bitnijih stavki jeste i garancija koja bi trebalo da ide uz jedan sistem.

Dok većina proizvoÄ‘ača nudi prilično standardan program garancije u periodu od 1 do 3 godine, jedan proizvoÄ‘ač se u toku prethodne godine istakao. Radi se o Toshiba laptopovima i njihovom garancijskom programu "Bez obzira na sve". Šta ona pokriva i šta u stvari predstavlja?


O Toshibi i njenim proizvodima ne treba mnogo govoriti. Ona se sama pozicionirala kao proizvođač koji u sferi kompjuterske tehnike diktira trendove u pogledu stabilnosti sistema, kvaliteta izrade i pouzdanosti. U skladu sa tim, Toshiba je spremna da za svoje proizvode adekvatno i garantuje - na laptopove nudi garanciju "bez obzira na sve". Ovaj besplatni garancijski paket obuhvata:

  • Garanciju zadovoljstva - kupac je slobodan da na kupljenom laptopu radi, a ukoliko nije u potpunosti zadovoljan, može ga vratiti u roku od dve nedelje.
  • Pokriće slučajne štete - omogućena je popravka ili zamena računara ukoliko doÄ‘e do oštećenja u roku od godinu dana.
  • Pokriće kraÄ‘e - ukoliko kupljeni laptop bude ukraden u roku od godinu dana, korisnik dobija isti ili odgovarajući.
  • Pokriće nezaposlenosti - kupcu laptopa će biti vraćen novac ukoliko iznenada izgubi posao u prvoj godini nakon kupovine i biće mu pružena prilika da zadži kupljeni model kao deo dogovora.

Garancija bez obzira na sve - No matter what Garancija "Bez obzira na sve" je besplatna i važi za svaki novi kupljeni Toshiba laptop. Za aktivaciju ove garancije, potrebno je prihvatiti pravila i uslove i registruju svoju mašinu na adresi www.nomatterwhatguarantee.com u roku od nedelju dana od kupovine laptopa. Po rečima Adrijana Vazdara, biznis menadžer za region Jadrana kompanije Toshiba Europe GmbH, ovim potezom je učvršÄ‡ena pozicija Toshibe kao pouzdane robne marke te kupac može da se oseća sigurno prilikom kupovine Toshibinih laptopova.

Prva regionalna kampanja promovisanja ovog garancijskog paketa obuhvata i pokretanje novog korporativnog bloga na adresi www.garancijabezobzira.rs na kome se mogu naći dodatne informacije i sadržaj koji prati ovu kampanju.

09.03.2010. 15:09

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

Niko nije javno odgovorio na ovaj tekst. Budi prvi?

Sta Vi mislite?

:

:

:

SLAVKO ILIĆ

Autor ovog bloga je zaljubljenik u informacione tehnologije i njihovu primenu u svakodnevnom životu. Zastupnik pozitivne strane priče. Samostalni aktivista u poslu sa zmajevima. Ne lovi ih, komunicira sa njima. Ne boji se vetrenjača jer zna kako rade. Jednom rečju - Techtivist. Za sve ostale informacije i pitanja, tu su kontakt podaci.

Facebook: /ITkutak
Twitter: @ITkutak
Mail: ITkutak.com@gmail.com