Popust na Windows 7 za čitaoce ITkutak.com bloga

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

Windows 7 ballLepa vest za čitaoce ovog bloga. Ukoliko ste planirali da u okviru praznične kupovine kupite najnoviji Windows 7, čitaoci bloga ITkutak.com to mogu učiniti u Positive računarima po promotivnim cenama.

 Promocija obuhvata Retail verzije koje možete instalirati na računar koji već posedujete kao i OEM verzije ukoliko planirate da kupite novi računar sa legalnim softverom.

Windows 7 je novi operativni sistem koji dolazi u nekoliko verzija pa samim tim nudi veliku fleksibilnost i olakšava rad počevši od svakodnevne kućne upotrebe pa sve do poslovne primene uz smanjene troškove i poboljšanu sigurnost.

O kompaniji Positive je već bilo reči na ovom blogu a za sve dodatne informacije se možete obratiti putem maila microsoft@positive.rs ili telefona:  021/472-03-88

16.12.2009. 10:01

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

Charolija on 18.12.2009. 13:09

Planiram da sredinom januara kupim nov komp, tako da ću svakako pogledati šta ima lepo i povoljno za mene. Odlična vest. :)

Nattaly on 31.01.2010. 21:36

i kakva se pokazala ta najnovija verzija..? Pozdrav ti..

Sta Vi mislite?

:

:

:

SLAVKO ILIĆ

Autor ovog bloga je zaljubljenik u informacione tehnologije i njihovu primenu u svakodnevnom životu. Zastupnik pozitivne strane priče. Samostalni aktivista u poslu sa zmajevima. Ne lovi ih, komunicira sa njima. Ne boji se vetrenjača jer zna kako rade. Jednom rečju - Techtivist. Za sve ostale informacije i pitanja, tu su kontakt podaci.

Facebook: /ITkutak
Twitter: @ITkutak
Mail: ITkutak.com@gmail.com