Plakatt.com – isplaniraj, oglasi se, poseti

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

Servis koji je svetlost dana prvi put ugledao pre skoro godinu dana, "na prvu loptu" nije doživeo uspeh koji je zaslužio. Od tada, skoro da nije bilo novosti od razvojnog tima a onda je na Twitteru počela priča o redizajniranju sajta Plakatt.com

Plakatt.com redizajniran i reorganizovan 

Prvi osvrt na novi Plakatt.com je objavljen na sajtu Gadgeterija.net a sada bih i ja hteo da kažem par reči kao jedan od "Beta testera" kojima je dat pristup sajtu nedelju dana pre zvaničnog lansiranja.

Organizujete nešto? Ili jednostavno želite da vidite izbor dešavanja u Vašoj blizini? Definitivno mogu reći da je Plakatt.com pravo mesto za Vas. Evo i zašto...

Plakatt.com kao besplatni oglašivački prostor

Ovaj aspekt servisa znaće da ceni svako ko organizuje ili promoviše neko dešavanje. Ukoliko želite da informacija o tome dospe do Vaše ciljne grupe, potrebno je samo da kliknete na dugme "Objavi" i ispunite data polja. To je takođe mesto na kome možete pratiti reakcije vezane za dešavanje, možete videti ko planira dolazak i ujedno iskoristiti servis kao jedan od kanala za neposrednu komunikaciju sa potencijalnim posetiocima... Kratko i jasno - pravi alat za PR jednog dešavanja.

Pregled desavanja na Plakatt.com 

Plakatt.com kao pregled dešavanja u Vašoj blizini

Za prosečnog Web surfera, sajt pre svega nudi obilje informacija o dešavanjima koja dolaze. Njih je za sada moguće "filtrirati" na osnovu tipa (npr. kulturno, edukativno, zabavno...) kao i po lokaciji (grad, mesto...). Možete videti mišljenja ostalih, videti ko planira dolazak i ujedno najavite svoj... Kratko i jasno - odličan vodič za kvalitetno trošenje vremena.

Plakatt.com kao planer

Tek kada vidite sve te informacije i najave, shvatićete koliko je dešavanja u kojima želite da učestvujete. Ovaj sajt vam nudi mogućnost da na svom profilu imate sve informacije o njima. Tako Vam se neće desiti da na neko dešavanje zaboravite ili propustite informaciju o eventualnim izmenama. Moćićete da pravite planove i mesecima unapred. Kratko i jasno - fenomenalan alat za organizovanje vremena.

Plakatt.com kao...

Zapravo, najlepša strana ovog servisa je u slobodi njegovog korišćenja. Gore navedene mogućnosti su samo deo mogućih a siguran sam da svako ovaj servis može iskoristiti za ono što mu treba na način koji mu odgovara. Tokom "Beta testiranja", razvojnom timu sam dostavio nekoliko predloga za proširenje funkcija a siguran sam da su to učinili i drugi učesnici. Od razvojnog tima je stigla i potvrda da se radi na implementiranju novih opcija, a već sada je moguće komunicirati sa drugim korisnicima, objavljivati nova dešavanja, "ucrtavati" nove lokacije... Kratko i jasno - servis koji nam je odavno potreban je konačno online!

Kako je to izgledalo pre Plakatt.com?

Lista IT desavanja u narednom periodu 

22.09.2009. 17:20

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

moky on 22.09.2009. 17:33

ma ja mislim da si ti ovaj txt iskoristio samo da se pohvalis gde ces sve da zzujis u naredna 2 meseca :D

Slavko Ilić on 22.09.2009. 17:55

Pa i to između ostalog. A tu je i hvalisanje oko toga kako sam bio jedan od prvih "Beta testera", pa potom i kako sam poslao neke predloge :)

Ali najiskrenije, Plakatt.com za osnovu ima fenomenalnu ideju i jednostavan koncept koji je razumljiv svakome. 

mmilan on 22.09.2009. 19:06

Izgleda da sam spreman za penziju. Meni je rešenje sa poslednje fotografije uvek bilo i ostalo najbolje.

Ok tehnika, ali papir je papir :)

CyberCat on 22.09.2009. 20:16

Davno sam posetila ovaj sajt i ostao mi je u lepom sećanju, mada se posle nisam vraćala iz ko zna kog razloga. Ideja je ok, ali....

Meni bi bilo zanimljivo na primer i:

- Ako dolazim u drugi grad na neko dešavanje - gde mogu da prespavam (ako se radi o više dana)
- Gde mogu da jedem ili popijem kafu, šta je u blizini (restorani, kafići...)
- kako da stignem do tog mesta, ima li parking u blizini, koliko se naplaćuje ili gde je najbliži besplatni parking.

To bi bilo vrlo korisno jer takve informacije ne mogu da znam ako živim u Novom Sadu a idem na primer u Niš na BizBuzz.

To mi je za sada palo na pamet, ali sigurna sam da može da se doda još koji "feature".

U svakom slučaju pozdravljam ideju i napore ljudi koji su je pokrenuli.

Slavko Ilić on 22.09.2009. 20:24

Ideje su zanimljive ali mislim da je sada primarno razviti servis koji se tiče dešavanja.

Naravno, potencijal sajta je veliki i verovatno će broj servisa koje nudi rasti vremenom. Bitno je spomenuti da je razvojni tim do sada bio vrlo ažuran kada se radi o komunikaciji sa korisnicima.

Možete ih kontaktirati preko Twittera ako pratite nalog @Plakatt ili preko kontakt forme koja se nalazi na sajtu. 

moky on 23.09.2009. 11:47

i stvarno, papir je papir. :)

meni je u ispitnom roku ceo zid u post-it stikerima. neke manje bitne stvari su na to-do list na google desktopu, ali.. papir. :)

Sta Vi mislite?

:

:

:

SLAVKO ILIĆ

Autor ovog bloga je zaljubljenik u informacione tehnologije i njihovu primenu u svakodnevnom životu. Zastupnik pozitivne strane priče. Samostalni aktivista u poslu sa zmajevima. Ne lovi ih, komunicira sa njima. Ne boji se vetrenjača jer zna kako rade. Jednom rečju - Techtivist. Za sve ostale informacije i pitanja, tu su kontakt podaci.

Facebook: /ITkutak
Twitter: @ITkutak
Mail: ITkutak.com@gmail.com