Nedelja u znaku IT seminara

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

BizBuzz IT seminar - Niška Banja - od 29. do 31. Oktobra 2008. godineNaravno da ste već sve čuli o BizBuzz-u jer su se ove godine mnogi zaista trudili da prenesu informaciju dalje. I kako je praktično ostalo još 30ak sati do početka ovog seminara jedino logično pitanje jeste:

A GDE SI TI OD 29. do 31. OKTOBRA 2008. GODINE?

I ove godina zaista se oseća neko "praznično" raspoloženje jer ovaj dogadjaj definitivno predstavlja praznik za IT-evce u sredini poput Niša a i šire. :) I kao što rekoh, već sve znate a autor ovog bloga će se potruditi da vam nakon svakog dana napiše neke od utisaka i pokuša da prenese bar delić atmosfere :) Ipak, par stvari bih još jednom pomenu:

 U odnosu na prethodnu godinu kada je akcenat bio na E-Biznisu i E-Marketingu ovog puta se posebno govori o sadržaju i svim njegovim aspektima, značaju i upravljanju. Pored zaista impresivnog skupa stručnjaka koji će biti tu da predaju i čuju predavanja treba pomenuti i ekološki aspekt ovogodišnjeg (a nadamo se i svih budućih) seminara. Pre svega tu je zelena akcija koju organizatori sprovode u saradnji sa BiS IT reciklažnim centrom a zatim i predstavljanje Toyota Prius automobila, vozila na hibridni pogon, u saradnji sa Toyota Centrom. Sve ovo u uvodu samo nagoveštava potencijal ove konferencije...  A GDE SI TI OD 29. do 31. OKTOBRA 2008. GODINE?EESTEC LC Niš: Connect IT

 Hronološki bi, pre gore pomenute konferencije, prvo trebalo pomenuti Connect IT- seminar/radionicu koju, u periodu od 28.10.2008. do 30.10.2008. godine, organizuje EESTEC lokalni komitet Niš treću godinu za redom. Cilj ovog seminara je da studente iz oblasti informacionih tehnologija približi svetu modernog poslovanja i menadžmenta. Ono što je zanimljivo jeste da se u publici nalazi 20ak studenata iz različitih delova Evrope i 30ak lokalnih studenata pa celo okupljanje dobija i multikulturalni aspekt. Moja malenkost će (već danas) prisustvovati otvaranju i prvom danu predavanja i potrudiće se da vas nakon toga izvesti o utiscima i atmosferi. 

 Ako je BizBuzz IT seminar šlag na torti ove nedelje jagodu na vrhu šlaga može predstavljati seminar "Pogled iz virtualnog sveta" koji 1. Novembra u Beogradu, sa osvrtom na Online PR, organizuje Agencija za odnose sa javnošÄ‡u "McCann Erickson".

Na žalost, ne mogu vam reći da ću i o ovom seminaru pisati iz lične perspektive ali sam siguran da će se na našoj Internet sceni pojaviti solidan broj kvalitetnih tekstova o njemu, kada za to dodje vreme pa svakako vredi pratiti informacije o ovom dešavanju.

Gerila Marketing - Dzej Konrad Levinson - Predavanje o gerila marketingu u BeograduZa kraj ovog teksta hteo bih da pomenem informaciju koja je po mom mišljenju za sad prošla prilično nezapaženo u IT krugovima. Radi se o predavanju Džej Konrad Levinsona u Beogradu 19. Novembra 2008. godine. Dž. K. Levinson je jedan od vodećih stručnjaka iz oblasti gerila marketinga ali i marketinga uopšte. Autor je više od 10ak knjiga na temu gerila marketinga, a u karijeri je prošao put koji se može opisati rečima: "Leo Burnett Advertising", "J. Walter Thompson Advertising", "Marlboro", "Visa" itd. itd.

I to bi za sad bilo to... Sve gore navedeno je kao što rekoh samo uvod u ono što sledi u narednom periodu. Iz pouzdanih izvora znam da je, čekajući početak svega, malo teže zaspati od uzbudjenja ali jedino pravo pitanje jeste:

 A GDE SI TI OD 29. do 31. OKTOBRA 2008. GODINE?

28.10.2008. 01:40

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

Bojan Popović on 31.10.2008. 19:54

"a autor ovog bloga će se potruditi da vam nakon svakog dana napiše neke od utisaka i pokuša da prenese bar delić atmosfere :)"

Jako sam razočaran što niko nije uhvatio malo vremena da izbloguje dve/tri reči o utiscima na kraju bar jednog od dana. :( Ima mnogo ljudi koji nisu bili u mogućnosti da skoknu do Niša.

Toliko blogera na jednom mestu, a od blogova ni traga. ;)

Miss Cybernaut on 31.10.2008. 21:37

:) to je zato sto je obecani wireless u hotelu Radon posustao.

Slavko Ilic on 31.10.2008. 23:21

Ja sam stvarno mislio da ću stići ali se iz datog vidi da sam se preračunao zbog čega mi je jako žao. Temu ću završiti večeras i u njoj ću pokušati da sumiram neke od bitnijih stvari. Znam da to nije isto ali tako je. Ipak želeo bih da čitaoce uputim na tekst Milana Miloševića koji je nakon prvog dana uspeo da napiše kraći tekst. :)

Sta Vi mislite?

:

:

:

SLAVKO ILIĆ

Autor ovog bloga je zaljubljenik u informacione tehnologije i njihovu primenu u svakodnevnom životu. Zastupnik pozitivne strane priče. Samostalni aktivista u poslu sa zmajevima. Ne lovi ih, komunicira sa njima. Ne boji se vetrenjača jer zna kako rade. Jednom rečju - Techtivist. Za sve ostale informacije i pitanja, tu su kontakt podaci.

Facebook: /ITkutak
Twitter: @ITkutak
Mail: ITkutak.com@gmail.com