IBM Forum 2011 - Pametno poslovanje i upravljanje

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

IBM Forum 2011 - Pametno poslovanje i upravljanjeI ove godine IBM Srbija organizuje Forum koji će se, pod nazivom "Pametno poslovanje i upravljanje", 26. oktobra 2011. godine održati u Beogradu. Iako je dešavanje zatvorenog tipa, blog ITkutak.com je jedan od medijskih partnera ovogodišnjeg Foruma pa će po povratku biti objavljen i izveštaj. Ključne teme dešavanja su pametna analitika i pametna infrastruktura, tako da će sigurno biti zanimljivih detalja.

Dobrodošlicu će prisutnima poželeti Roman Radanov, generalni direktor IBM-a Srbije, Crne Gore, Makedonije i Albanije. Nakon toga će u 10ak minuta, generalni direktor IBM SEE, Mihai Tudor, predstaviti pametna IBM rešenja u SEE regiji i verovatno napraviti uvod za drugi deo programa. Program se izdvaja od drugih konferencija po tome što je akcenat stavljen na panel diskusiju za koju je i odvojeno najviše vremena. 

U nešto manje od 2 sata, koliko je odvojeno za panel, biće reči i diskusije o primenljivosti tehnologija i odgovarajućih infrastruktura u svakodnevnom životu. Forum će okupiti klijente, poslovne partnere i IT stručnjake pa će uz razmenu ideja i dosadašnjih iskustava biti reči i o lokalnim i globalnim trendovima. Lista pozvanih panelista je još jedna od stvari koja obećava da će prisustvo Forumu predstavljati pametno uloženo vreme:

  • - Slobodan Nedeljković, MUP, pomoćnik minstra i načelnik Sektora za analitiku, telekomunikacije i informacione tehnologije
  • - Saša Mitrović, Raiffeisen bank, načelnik Odeljenja za IT infrastrukturu i operativu
  • - Milan Simić, Telekom, CIO
  • - Olivera Vujinović, NIS, direktor direkcije za IKT
  • - Aleksandar Dragojlović, Poreska uprava, direktor Kancelarije za modernizaciju
  • - Mihajlo Jovanović, PTT, direktor Direkcije za IT i telekomunikacije
  • - Miroslav Jovanović, T-Mobile, CIO
  • - Christian Raetzsch, IBM, STG CEE Growth and Technical Sales Executive
  • - Michael Kehoe, IBM, Smarter Cities Product Manager for Industry Solution organization

 

25.10.2011. 14:58

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

rolo garazna vrata on 31.10.2011. 21:31

Cekamo izvjestaj :)

Poslovni softver on 10.10.2012. 08:58

Ako postoji neki link ka izveštaju rado ćemo pogledati :). Hvala.

Sta Vi mislite?

:

:

:

SLAVKO ILIĆ

Autor ovog bloga je zaljubljenik u informacione tehnologije i njihovu primenu u svakodnevnom životu. Zastupnik pozitivne strane priče. Samostalni aktivista u poslu sa zmajevima. Ne lovi ih, komunicira sa njima. Ne boji se vetrenjača jer zna kako rade. Jednom rečju - Techtivist. Za sve ostale informacije i pitanja, tu su kontakt podaci.

Facebook: /ITkutak
Twitter: @ITkutak
Mail: ITkutak.com@gmail.com