ETarget u Srbiji

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

ETargetJedan kraći unos jer ovih dana nemam puno vremena (ipak je ispitni rok u toku). Već polako se zahuktava priča o oglašavanju i zaradi na Internetu. Postoje i drugi načini da vlasnici sajtova, blogova, portala dodju do finansija ali ovaj tekst je ipak više posvećen onima koji bi da oglas o svom proizvodu/servisu plasiraju preko ovog kanala.

Već sam u tekstu o AdSense oglašavanju kod nas pomenuo u jednoj rečenici da je AdWords program sasvim solidno rešenje za preduzetnike. Firma koja predstavlja ekvivalient ovom oglašavanju jeste ETARGET koja je posao iz Hrvatske proširila i na Srbiju i time potvrdila "predvidjanja" sa prethodnog BizBuzz seminara. U periodu do 10.2.2008. godine ova firma za svaku uplatu nudi i bonus u iznosu minimalne uplate. To znači da ako se opredelite za minimalni paket koji košta 2500 dinara(+PDV, to i dalje ispada pogodna varijanta) ETARGET vam na njih doda još 2500 dinara. To u prostom jeziku znači 4 do 5 hiljada klikova ka vašem sajtu. Poseta o kojoj ste sanjali?

Registracija 

Bitna stvar, registracija je besplatna (e ovo kad kažeš ljudima uspeh je zagarantovan) i izuzetno jednostavna, naravno moguća kako za pravna tako i fizička lica. Ono što je pre 10ak minuta ostavilo jak, pozitivan utisak na mene jeste jedno polje iz formulara za registraciju - broj telefona.

Polje ko polje, tekstualni unos, ništa posebno. Pored njega objašnjenje "*kontaktiraćemo vas" (mislim se u sebi "aham, koliko je njih to reklo"). Kliknem na Submit dugme i time završim prvi korak registracije, mail sa potvrdom mi stiže, nastavljam sa korakom dva, zvoni mi telefon (???). 'Ladno ETARGET, prijatan glas devojke sa druge strane pita me da li mi je potrebna pomoć ili neko objašnjenje vezano za sistem oglašavanja. 20 sekundi od klika na dugme i oni me već zovu. A nisam im ni uplatio pare... Tooo je gospodsko poslovanje, borba za svakog klijenta i ostale stvari.

Što se samog sistema tiče Dragan Varagić je o njemu par puta pisao i kao što je rekao u svom tekstu, za sada je u sistemu 60ak srpskih sajtova od kojih je 20ak velikih i posećenijih tako da se oglašavanje zaista isplati već sada a kako će se mreža širiti ostaje da se vidi. Ja sam optimista.

28.01.2008. 14:28

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

mmilan on 30.01.2008. 21:28

Ajde ti meni lepo poslaji opet onaj link za registraciju, negde se zagubio :)

Slavko Ilic on 30.01.2008. 22:28

eto ti klikni na taj baner u gornjem desnom uglu :D

Milan on 01.02.2008. 01:26

Pazi stvarno :)

Ajde registrovacu se... cim zavrsim ovaj flajer koji pravim

expert on 16.03.2008. 18:29

Prvi put cujem, ali zvuci mi bas dobro.

Jelena Jovanovic on 23.02.2009. 07:09

Nabasala sam na ovo u sitne sate, pa samo da apdejtujem
Ovde je stranica koja vodi ka 7 saveta od Etargeta, kako se reklamirati uspesno:
7 praktičnih saveta za Internet oglašavanje

Sta Vi mislite?

:

:

:

SLAVKO ILIĆ

Autor ovog bloga je zaljubljenik u informacione tehnologije i njihovu primenu u svakodnevnom životu. Zastupnik pozitivne strane priče. Samostalni aktivista u poslu sa zmajevima. Ne lovi ih, komunicira sa njima. Ne boji se vetrenjača jer zna kako rade. Jednom rečju - Techtivist. Za sve ostale informacije i pitanja, tu su kontakt podaci.

Facebook: /ITkutak
Twitter: @ITkutak
Mail: ITkutak.com@gmail.com