E-magazin Nish.rs: Energija jednog grada

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

Pre 18 nedelja, objavljen je prvi broj prvog niškog e-magazina "NishMagazin". Prvo što mi je skrenulo pažnju na ovaj projekat jeste tematika i ciljna grupa kojom se bavi. Moderno predstavljanje dešavanja u Nišu iz oblasti koje pre svega interesuju srednjoškolce, studente i ostale koji se u ovom gradu osećaju mladim. MeÄ‘utim, to nije sve...

Nish.rs prvi niški e-magazin

ENTUZIJAZAM

U razgovoru sa Milanom Petrovićem (PR tim NishMagazina) imao sam priliku da saznam još neke informacije. Možda najbitnija od njih je ta da je ovaj nedeljnik do sada u potpunosti baziran na entuzijazmu grupe studenata sa niških fakulteta. Ta grupa autora naravno nije zatvorena pa je poziv svima, koji bi da budu u timu, otvoren. Osnovni cilj magazina je predstavljanje dešavanja u gradu koja bi mlade interesovala a koja od strane klasičnih medija ne dobijaju dovoljno pažnje i medijskog prostora.

18. BROJ I PLANOVI ZA BUDUĆNOST

Već 17 nedelja, svakog ponedeljka, izlazio je broj NishMagazina.  Sada je na redu onaj 18. koji za prireÄ‘ivače predstavlja važnu stvar. To valja proslaviti pa je tako, u Cubo Club-u, organizovan party u ponedeljak 28.3.2011. na dan izlaska 18. broja.

Rad na unapreÄ‘enju magazina, kako sa tehničke, tako i sa strane kvaliteta, već je počeo. U planu su potezi koji će proširiti saradnju sa organizacijama i medijima, unaprediti web novinarstvo ali pre svega, mladima pružiti izbor i priliku da se bar u neka dešavanja aktivno uključe.

Za sada novosti vezane za magazin možete pratiti preko sajta Nish.rs i FB fan stranice ali ne sumnjam da će se uskoro za njih čuti i šire.

26.03.2011. 10:30

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

Niko nije javno odgovorio na ovaj tekst. Budi prvi?

Sta Vi mislite?

:

:

:

SLAVKO ILIĆ

Autor ovog bloga je zaljubljenik u informacione tehnologije i njihovu primenu u svakodnevnom životu. Zastupnik pozitivne strane priče. Samostalni aktivista u poslu sa zmajevima. Ne lovi ih, komunicira sa njima. Ne boji se vetrenjača jer zna kako rade. Jednom rečju - Techtivist. Za sve ostale informacije i pitanja, tu su kontakt podaci.

Facebook: /ITkutak
Twitter: @ITkutak
Mail: ITkutak.com@gmail.com