Creative Commons, Srbija

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

Creative Commons festival, Srbija Došao je i taj trenutak. Nako izvesnog vremena rada Creative Commons-a, u saradnji sa Wikimedijom i centrom za nove medije, došao je trenutak da i Srbija dobije verziju ove licence.

Promocija novih licenci će se održati u sklopu CC festivala, 15. Decembra 2007. Festival se sastoji od 3 značajnija dela:

1. Lansiranje licenci, održaće se u Domu omladine u Beogradu sa početkom u 17:00 časova.

2. Obeležavanje petog rodjenda Creative Commonsa, prezentacija Ubuntu 7.10 operativnog sistema. Ovo dešavanje će se odvijati u Magacinu Beograd sa početkom u 20:00 časova.

3. Launch party,  Klub Anderground, sa početkom u 22:00 časa. Dobru atmosferu garantuju imena poput MistakeMistake, Wolfgan S, Electric Divine... kad se još kaže da su u pitanju LiveAct nastupi... dobra zabava - neizbežna...

Za više informacija o dešavanju kao i o onima koji su podržali čitav projekat treba otići direktno na sajt, rekao bih, najzaslužnijih za dovodjenje Creative Commons-a u Srbiju - Centar za nome medije_kuda.org 

14.12.2007. 01:04

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

Sanja on 14.12.2007. 01:35

Ehhhh bih ja... ali zakazali nezgodan dan, a prilicno sam sigurna da znam nekog ko bi rado posao sa mnom do BG-a da vidi prezentaciju Ubuntua :)

Slavko Ilic on 14.12.2007. 01:46

Ih, subota pa nezgodan dan... kakve sad testove radiš? :)

Sanja on 14.12.2007. 09:12

Nisu testovi, pravim pijanku... pardon... proslavu :) u cast prava da nosim licnu kartu, glasam i slicne gluposti kad imas 18 :) Jes da je sa zakasnjenjem, ali ajde :D

Sta Vi mislite?

:

:

:

SLAVKO ILIĆ

Autor ovog bloga je zaljubljenik u informacione tehnologije i njihovu primenu u svakodnevnom životu. Zastupnik pozitivne strane priče. Samostalni aktivista u poslu sa zmajevima. Ne lovi ih, komunicira sa njima. Ne boji se vetrenjača jer zna kako rade. Jednom rečju - Techtivist. Za sve ostale informacije i pitanja, tu su kontakt podaci.

Facebook: /ITkutak
Twitter: @ITkutak
Mail: ITkutak.com@gmail.com