Osmeh na dar

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email
Studentski parlament Pravnog fakulteta u Beogradu, po drugi put organizuje akciju "OSMEH NA DAR". Cilj akcije je prikupljanje što većeg broja novogodišnjih paketića, slatkiša, NOVIH igračaka, školskog pribora i odlazak na Kosovo i Meteohiju gde će studenti predati prikupljene paketiće najugroženijoj deci u srpskim enklavama.
 
Ukoliko zbog političkih prilika ne bude bio moguć odlazak na Kosovo i Metohiju, paketići će biti uručeni deci u izbegličkim kampovima u Srbiji. Akcija je počela 10.12.2007. a prikupljanje će trajati do 21.12.2007.

Ukoliko  ste u mogućnost, svoj dar možete predati u holu pravnog fakulteta svakog radnog dana od 10h do 15h kao i u prostorijama Studentskog parlamenta od 10h do 17h (kabinet 166, Pravni fakultet, Beograd). Akcija je u potpunosti podržana od strane Pravnog fakulteta, organizacije "Naša Srbija", Tanje Tadić. Ukoliko već niste u mogućnosti da darom podržite akciju, apelujem da se priključite bar tako što ćete o akciji obavestiti što više ljudi.

Unapred hvala! 

14.12.2007. 18:39

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

Niko nije javno odgovorio na ovaj tekst. Budi prvi?

Sta Vi mislite?

:

:

:

SLAVKO ILIĆ

Autor ovog bloga je zaljubljenik u informacione tehnologije i njihovu primenu u svakodnevnom životu. Zastupnik pozitivne strane priče. Samostalni aktivista u poslu sa zmajevima. Ne lovi ih, komunicira sa njima. Ne boji se vetrenjača jer zna kako rade. Jednom rečju - Techtivist. Za sve ostale informacije i pitanja, tu su kontakt podaci.

Facebook: /ITkutak
Twitter: @ITkutak
Mail: ITkutak.com@gmail.com