EXIT: Nema zezanja!

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

Nema zezanja! Izbori 2008, 3. februar, SrbijaPod sloganom "Nema zezanja!", EXIT nam "plasira" još jedan mini-festival koji za cilj ima podsticanje mladih na glasanje 3. februara 2008. Kroz par koraka EXIT nastavlja tradiciju, podsećanja na važnost stvakog glasa, dugu 8 godina.

Prvi korak u ovoj kampanji posvećen je širenju informacije o celoj akciji i njenom programu. Moguće je informisati na njihovom sajtu ili jednostavnim lovom na promotere EXIT-a u vašem gradu :)

Drugi korak je organizovanje žurki u tri grada: u Novom Sadu u 17 lokala, u Beogradu u 15 lokala i u Nišu u 5 lokala. Žurke ce biti održane u petak, dva dana pred izbore...

Treći i verovatno najzanimljiviji deo ove akcije jeste taj jednodnevni mini-festival u ova tri grada koji će se održati u nedelju i kome će moći da prisustvuju svi koji su tog dana glasali. Kako će to funkcionisati? Pa lepo, ulazak dozvoljen samo onima koji imaju "sveteleće prstiće" pod UV svetlom ;) Zanimljiv koncept ali ima mnogo propusta... ;)

Od izvodjača se pominju: oldie, Ritam Nereda, Darkwood Dub, Obojeni Program (Beograd), Roni Size, Rambo Amadeus, Disciplina Kičme (Novi Sad), Teri Francis, Vladimir Aćić, Aćim, Flo (Niš) 

Izadjite i glasajte! 

28.01.2008. 16:40

Share on FacebookTweetPost on Google PlusShare with LinkedIn contactsSend via Email

Jelena on 31.01.2008. 16:24

Roni Sajz ne dolazi....:(
E ONDA NISTA :D

Slavko Ilic on 31.01.2008. 18:07

Pa dobro, nije da nismo navikli na iznenadjenja kad je EXIT i njihov program u pitanju ali nije to razlog da se kaze "e onda ništa" ;)
Vredi izaći na izbore! (mada gledam sad ovu govoranciju u Bg-u i razmišljam da napišem jedan politički tekst pred "tišinu")

:D
p.s. ako neko ima vezu na biralištima, dobro bi mi došao čovek koji barata onim sprejom... Ovog vikanda sam daleko od kuće i biračkog mesta a možda bih skoknuo do SNP-a :D

Sta Vi mislite?

:

:

:

SLAVKO ILIĆ

Autor ovog bloga je zaljubljenik u informacione tehnologije i njihovu primenu u svakodnevnom životu. Zastupnik pozitivne strane priče. Samostalni aktivista u poslu sa zmajevima. Ne lovi ih, komunicira sa njima. Ne boji se vetrenjača jer zna kako rade. Jednom rečju - Techtivist. Za sve ostale informacije i pitanja, tu su kontakt podaci.

Facebook: /ITkutak
Twitter: @ITkutak
Mail: ITkutak.com@gmail.com